Smarter People Through Interactive Digital Entertainment Resources

Smarter People through Interactive Digital Entertainment Resources

Urban Games

"Caçadors de setmanes"
Joc interactiu amb mòbils en entorns urbans
Divendres 12 de juny, festa major de Cornellà, d’11 a 14h

Relaxa’t una mica i diverteix-te amb Urban Game “Caçadors de setmanes, el primer joc interactiu amb mòbils de la Festa Major de Cornellà. Aquest divendres 12 de juny, els carrers de la ciutat esdevindran un tauler de joc gegant on posar-te a prova. Vine d'11 a 12,30h al Citilab, et donarem un mapa amb els dos punts que has de recòrrer i rebràs un missatge SMS amb la teva primera missió. Sigues el més ràpid i podràs aconseguir fantàstics premis: una Wii, una Nintendo DS i un val de 50 euros a Norma Comics t'estan esperant!

Com es juga?

Haureu de reunir-vos en grups d'un màxim de cinc persones s'per donar una lliçó als Diables de Cornellà, que s'han aixecat burletes i han amagat el Diumenge. El vostre objectiu serà trobar els Guardians dels altres dies de la setmana, escampats pel mapa, perque us ajudin.

Si estàs pensant com dimonis faràs tot això, agafa el teu mòbil. Cada grup necessitarà un únic telèfon mòbil on rebrà les pistes i instruccions necessàries per avançar. En arribar al punt d’inici del joc, el Citilab, us lliuraran vuit esferes negres (globus) i haureu de sortir disparats a la recerca dels Guardians de la setmana. Un sms us indicarà la vostra missió i us donarà pistes per complir-la com més aviat millor.

Cada vegada que completeu una prova, un Guardià us canviarà una de les esferes pel seu dia de la setmana i el número de telèfon del següent Guardià qui, per la seva banda, us donarà les claus per completar una nova missió. Això sí -ull viu!- per cada esfera que esclati o es perdi hauràs de repetir la prova de nou enviant un SMS al telèfon del color del globus afectat... Ara ja saps el que et toca: envia un sms i a córrer! Però no serà tan fàcil, per acabar hauràs de trobar als Diables de Cornellà i que et retornin el diumenge per poder dur la setmana completa (7 globus) fins al Guardià més proper

No hay comentarios: